Aktív szellemgyógyászat

 

Az Aktív szellemgyógyászat egy könnyen megtanulható és igen hatásos gyógyító módszer, melynek során az elménk és szellemünk által energiát megmozgatva gyors és eredményes módon tudjuk kezelni a betegségek fizikai tüneteit.

Az Aktív szellemgyógyászat koronája a 4. fokozat, a világon egyedülálló „energetikai sebészet” technikája, melyet kizárólag a R.A.I. központi tanfolyamán van lehetőség elsajátítani.

Az aktív szellemgyógyászat egy több lépcsőből álló rendszer, mely egyszerűségével és rendkívüli hatékonyságával tűnik ki.

A tanfolyamsorozat lépcsőin végighaladva lépésről lépésre egyre többféle módot sajátítasz el, hogyan tudsz gyors segítséget adni akut problémák esetén, valamint célzott támogatást nyújtani önmagad és mások számára a gyógyulásához.

A tanfolyamsorozat témáit képezik még továbbá a kezelőnek a pácienssel kialakuló viszonya és a gyógyító személyiségjegyei is.

Aktív szellemgyógyászat I.

Az első fokozaton megismered az Aktív szellemgyógyászat történetét, az energetikai gyógyászat alapjait, lehetőségeit és hatásmechanizmusát.

A tanfolyamon szó van az egészség és a betegség mélyebb, átfogóbb kapcsolatáról, a pszichikai háttérről és testünk jelzéseiről.

Tisztázódnak olyan fontos, ezoterikus fogalmak, amelyek az embereket egészségük és spirituális fejlődésük miatt is érintik. Ilyenek például a csakrák, a kundalini erő vagy a harmadik szem.

A gyakorlatok során elsajátítod az Aktív szellemgyógyászat állapotfelmérési és energiaátviteli technikáit, melyekkel ezek után képes leszel hatékonyan kezelni.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.

A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel.

Aktív szellemgyógyászat II.

Ezen a fokozaton teljessé válik a szellemgyógyászat alap technikája és tovább bővülnek a felhasználási lehetőségek. Megismered az önkezelés technikáját, megtanulod hogyan lehet távolról állapotfelmérést készíteni a páciensről és elsajátítod a távkezelés módszereit. (Ne aggódj, egyáltalán nem bonyolult!)

Elsajátításra kerül továbbá az is hogyan lehet hatékonyan segíteni az olyan problémákon mint az immungyengeség, a megfázás, a köhögés, láz, allergia, asztma, különböző gyulladások, fájdalmak, menstruációs rendellenességek, visszérproblémák, reuma, migrén, stressz, idegesség, vérnyomásproblémák, szembetegségek, rák, prosztata bántalmak, máj és epe panaszok, zúzódások, kisebb sérülések stb.

A tanfolyam további témáját képezik még a különböző ásványok és gyógyhatásaik, valamint speciális felhasználási lehetőségük az aktív szellemgyógyászat területén.

A tanfolyamon egy speciális avatással egy szellemi segítő kerül majd melléd, aki segítséget nyújt a gyógyítás során és aki ezután mindig melletted marad, hogy támogasson és utat mutasson neked, elősegítve fejlődésedet.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat I. fokozat elvégzése.

A tanfolyamok díja magában foglalja a R.A.I. központ által kiállított, nemzetközileg elismert oklevelet és a tananyagot.

Jelentkezz most és vedd saját kezedbe egészséged!

Tel.: 06 70 258 4568

Email: info@atlantiszigyogymodok.hu

Ha bármi kérdésed van, keress bátran!

 

Aktív szellemgyógyászat III.*

Az Aktív szellemgyógyászat I. és II. szintjein tanult alap technikák átismétlése után új, speciális módszereket sajátíthatsz el. Megtanulod többek között az energetikai injekció, valamint a lézer-technika kivitelezését és ezek felhasználási lehetőségeit.
A tanfolyamnak kiemelt témája a kezelő és a páciens kapcsolata is. Ezen a fokozaton a tanuló mélyebben megismerkedik a gyógyító személyiségjegyeivel és felelősségével.

A tanfolyam ára: 24 500 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat II. fokozat elvégzése.

* az Aktív szellemgyógyászat III. tanfolyamot a R.A.I. központ által kijelölt tanárok tartják.

Aktív szellemgyógyászat IV.** | energetikai sebészet

A IV. fokozatot méltán nevezhetjük a tanfolyamsorozat koronájának. Ezen a fokoaton elsajátítod a „pszi-sebészetet”, ami a Fülöp-szigeteki gyógyítók puszta kézzel végzett műtéteinek energetikai úton történő megvalósítása.

Ez az energetikai műtét gyorsan elvégezhető és különösen erőteljes hatású. A tanfolyam a világon egyedülálló és kizárólag a R.A.I.-nál sajátítható el.

Az elméleti alapok után meditációk és gyakorlatok során mélyebb betekintést nyerünk az energetikai gyógyítás titkaiba. Az avatás lehetővé teszi a pszi-műtétek elvégzését, ehhez hozzátartozik a „harmadik szem” aktiválása is.

Tekintettel arra, hogy a tanfolyam a tanulóktól alapos felkészültséget, megfelelő spirituális érettséget és komoly felelősségérzetet igényel, ezért a R.A.I. nagymestere fenntartja magának a tanfolyami részvételtől való elutasítás jogát.

A tanfolyam ára: 48 000 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat III. fokozat elvégzése.

Aktív szellemgyógyászat V.** | mester és tanári fokozat

Az ismeretek egészen speciális technikákkal bővülnek, melyek lehetővé teszik különleges problémák kezelését is. A kezelő és a páciens, valamint a tanfolyami oktató és a tanuló mélyebb kapcsolata is témája a tanfolyamnak.

Az alapismeretet tartalmazó teszt sikeres megírása után a résztvevők megkapják a jogot az Aktív szellemgyógyászat I. és II. tanfolyamok oktatására. Ehhez kapcsolódóan a tanuló betekintést nyer a tanítás fortélyaiba is.

A tanfolyam ára: 77 000 Ft.
Előfeltétele: az Aktív szellemgyógyászat IV. fokozat elvégzése.

** a IV. és V. fokozatok elvégzésére a R.A.I. központ által tartott tanfolyamokon van lehetőség.