Gyógyítás kristályokkal

 

A kristályoknak Atlantisz óta számos kultúrában kiemelkedő szerepe volt. Ez nem véletlen.

Minden kristályból a Föld szívenergiája árad. Általuk csodálatos gyógyításokat élhetünk át, hiszen szinte minden egészségügyi problémán segíteni tudnak, a bennük rejlő lehetőségek azonban ezen is túlmutatnak!

Segítségükkel életünk minden területén pozitív változásokat érhetünk el.

Íme néhány a számtalan lehetőség közül: munka/munkahely, vállalkozások segítése, anyagi és pénzügyi jólét, szeretet/szerelem, védelem (személy, autó, lakás, stb. részére), könnyű tanulás elősegítése, rossz szokások levetkőzése, víz és élelmiszerek megtisztítása, energetizálása és harmonizálása stb.

Most röviden leírom, mit sajátíthatsz el a tanfolyam ideje alatt:

Megtanulsz egy különleges, atlantiszi kristályprogramozási technikát, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen tudod majd tisztítani a kristályokat, nem lesz már szükség bonyolult, időigényes módszerekre és szükségtelenné válik a rendszeres tisztítás.

Atlantiszon a kristályokkal való gyógyítás rendszere szorosan kapcsolódott az angyalkommunikáció rendszeréhez. A kristályok ugyanis képesek az angyalok és a magasabb világok rezgését itt a Földön manifesztálni és biztonságosan közvetíteni.

A tanfolyamon megismered számos angyal kristályát és hogy miként tudod őket segítségül hívni és az ő áldásukat életed részéve tenni!

A képzés során megismered az ember energiarendszerét is.

Egyszerűen tálalva, mégis összefüggéseiben tanulsz majd az auráról, a főbb csakrákról, az energiaközpontokról és ezek kapcsolatáról a fizikai testtel és a szervekkel.

Elsajátítasz egy hatékony fájdalomcsillapítási technikát és egy különleges vértisztítási technikát.

Megismersz néhány különleges, atlantiszi kristályt, melyekkel ezek után képes leszel hatékonyan megtisztítani, energetizálni és harmonizálni a csakrákat és a belsőszerveket.

Megtanulod, hogyan lehet kristályok segítségével hatékonyan levédeni lakásokat, házakat, tereket. Ezáltal megszüntethetők az adott területen esetlegesen lévő negatív, egészségre ártalmas energiák, energiaterek és távol tarthatók a nem kívánatos, ártószándékú személyek.

Autók levédése és személyek védelmezése természetesen ugyanúgy lehetséges a kristályokkal.

Végezetül pedig megtanulod, hogyan tudod a kristályokat életed minden területén sikerrel alkalmazni!

A tanfolyam ára: 15 500 Ft

A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel!

Jelentkezz most és ismerjük meg együtt a kristályok csodálatos világát!

Tel.: 06 70 258 4568

Email: info@atlantiszigyogymodok.hu

Ha bármi kérdésed van, keress bátran!