Arolo Tifar

Az AROLO TIFAR egy különleges atlantiszi kezelési rendszer, pontos állapotfelmérési módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az emberi testet és lelket egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a betegségek okának és tüneteinek együttes kezelését.

Az AROLO egy intelligens, isteni eredetű energia, ami emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását és az egészség megőrzését szolgálja.

AROLO I.

Ezen a fokozaton megismerkedünk az AROLO hatásmechanizmusával, tesztrendszerével és kezelési lehetőségeivel.

Az Arolo szimbólumok segítségével képes leszel hozzáférni a kezelendő személy különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphatsz arra, melyik szinten van az adott állapot vagy betegség oka és ehhez milyen tünetek tartoznak. Felismerhetővé válik ezen túl, hogy az adott állapot mellé társul-e karmikus tanulófolyamat.

Az avatás által átéled a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek energiaszintjéhez.

A tanfolyam ára: 15 500 Ft.

AROLO II.

Az AROLO II. fokozatán jelentősen kibővülnek a lehetőségeink. Az itt kapott új szimbólumok segítségével képesek leszünk bármikor, egyszerűen és hatékonyan végrehajtani egy mély auratisztítást és mély auraharmonizálást magunkon és másokon is.

Lehetőség nyílik továbbá, hogy hatékonyan megtámogassuk a karmikus tanulófolyamatokat és kezeljük a tüneti szinteket is.

Képesek leszünk kitesztelni, ideálisak-e a kezelendő személy számára bizonyos élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, kozmetikumok, homeopátiás szerek és egyéb gyógyhatású készítmények és lehetővé válik a megfelelő szer egyénre szabott adagolásának kitesztelése is.

A tanfolyam ára: 19 500 Ft.
Előfeltétele: az AROLO I. fokozat elvégzése.

AROLO TIFAR I.*

A TIFAR képzések az AROLO mesterfokozatai. Ezen a tanfolyamon kapsz egy programozott hegyikristály készletet, TIFAR I. fokozattól kezdve ugyanis már ezekkel dolgozhatsz. A beavatás által egy energetikai kapcsolat jön létre közted és a mesterkristály között, így még közelebb kerülsz az isteni energia végtelen áramlatához.

Az AROLO I-II. szintjein használt diagnosztikai rendszer jelentősen leegyszerűsödik és kibővül. A kezelés menete szintén leegyszerűsödik és hatékonyabbá válik, emellett ezen a szinten már lehetséges saját magunk teljes körű tesztelése és kezelése is.

TIFAR I. fokozttól kezdve lehetővé válik a távkezelés.

A tanfolyam ára: 59 000 Ft.
Előfeltétele: az AROLO II. fokozat elvégzése.

 

AROLO TIFAR II.*

Ezen a tanfolyamon egy programozott ametiszt kristály készletet kapsz és a beavatás által még tovább emelkedik a rezgésszinted. A kezelések még hatékonyabbá válnak és lehetőség nyílik számos új, egyedi technika elsajátítására. Megtanulod például a "kristályember" technikát, gyógyszerek hatásának kiváltását energetikai úton és az agyprogramozást, amivel lehetővé válik negatív viselkedési minták törlése.
Aki oktatni is szeretné az AROLO-t, az alapismereteket tartalmazó teszt sikeres kitöltése után megkapja a lehetőséget és a jogot az AROLO I. és II. fokozatok tanítására.

A tanfolyam ára: 77 000 Ft.
Előfeltétele: az AROLO TIFAR I. fokozat elvégzése.
* A TIFAR I. és TIFAR II. fokozatok elvégzésére a R.A.I. központ által tartott központi tanfolyamokon van lehetőség.