Reiki

A Reiki egy bárki által elsajátítható, egyszerű és igen hatékony gyógyító rendszer. Segítségével közelebb kerülhetünk az isteni energia végtelen áramlatához és közvetlenül megtapasztalhatjuk isten szeretetét.

A Reiki egy olyan különleges, gyógyító hatású energetikai rendszer, amit egyaránt használhatunk egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítése céljából.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket. Testileg és lelkileg is nagyobb harmóniát, kiegyensúlyozottságot ad, ellenállóbbá tesz a stresszel és a mindennapok kihívásaival szemben.

Segítségével megtámogathatjuk az öngyógyító folyamatainkat és hatékonyan segíthetünk magunkon és másokon is.

REIKI I.

Ezen a fokozaton részletesen megismerkedünk a reiki történetével, elsajátításra kerülnek a kézrátétellel történő gyógyítás elméleti és gyakorlati alapjai.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódunk a szeretetteljes isteni energiára, valamint elsajátítjuk azokat az ismereteket, amelyek önmagunk és mások kezeléséhez szükségesek.

Egy energetikai hangolás („avatás”) által aktiválódnak a belső gyógyító csatornák, melyek lehetővé teszik a reiki energia számára, hogy rajtunk keresztül áramoljon. Ezáltal jelentősen emelkedik a rezgésszintünk és még közelebb kerülünk az isteni energia áramlatához.

A tanfolyam ára: 14 500 Ft.

REIKI II.

Ezen a fokozaton a reiki energia intenzívebbé válik a kezelések során és az avatás által még tovább emelkedik a rezgésszintünk.

A második fokozattól kezdve lehetőség nyílik szimbólumok használatára, így a reiki kezelések során teljesen új, speciális lehetőségek nyílnak meg előttünk. Lehetővé válik többek között a pszichés eredetű betegségek célzott kezelése és a távkezelés is.

A tanfolyam ára: 21 500 Ft.

Előfeltétele: a Reiki I. fokozat elvégzése.

REIKI MESTER

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján. A reiki mesteri út nem csak a reiki használatára, hanem az egész életünkre vonatkozik.

Az avatás hatására sokszorosan megemelkedik a rezgésszintünk és a reiki energia intenzitása is a sokszorosára nő. A reiki mester szimbólum hozzáférést biztosít a mester energiához és annak lehetőségeihez.

A tanfolyam ára: 47 500 Ft.

Előfeltétele: a Reiki II. fokozat elvégzése.

 

REIKI TANÁR*

A reiki mester megkapja a lehetőséget és a jogot arra, hogy oktasson és másokat is beavathasson a reikibe.

A tanfolyamon lehetősége lesz a korábbi reiki fokozatok tananyagának alapos átismétlésére, emellett oktatási technikák elsajátítására és az avatás kivitelezésének begyakorlására.

A tanfolyam ára: 80 000 Ft.

Előfeltétele: a Reiki mester fokozat elvégzése.

* A Reiki tanári fokozat megszerzésére csak a R.A.I. központ által tartott tanfolyamon van lehetőség.