Tértisztítás

Mi is a tértisztítás? Miért érdemes tértisztítást végezni?

Mint mindennek, a térnek is energiája van. A tér amiben tartózkodunk hat ránk és mi is hatással vagyunk a térre.

Szinte minden ember tapasztalta már, hogy vannak helyiségek ahol szívesen tartózkodik és kellemesen érzi magát, viszont vannak olyanok is, amitől kifejezetten irtózik.

Ez nem véletlen. Tudat alatt mindenkinek megvan a képessége, hogy bizonyos mértékig érzékelje az adott tér energiájának minőségét.

Most lássunk egy gyakorlati példát milyen fontos is egy tér energiáinak minősége:

Ha valaki egész nap kimerülve dolgozik egy zárt térben, akkor valószínűleg nagy megkönnyebbülést jelent számára, ha nap végén sétálhat egyet egy csendes, tiszta levegőjű parkban.

Ennek egyszerű a magyarázata. A zárt térben felhalmozódhatnak az egész nap folyamán létrejött stressz, feszültség és egyéb negatív gondolatok okozta nem kívánatos energiák. Ezek megterhelik és előnytelenül befolyásolják az élő szervezeteket. Viszont egy természetközeli helyen sok a tiszta, gyógyító energia. Ha ilyen helyeken tartózkodunk automatikusan elkezdünk megtisztulni és feltöltődni.

Ha tértisztítást hajtunk végre, az adott tér megtisztul a nem kívánt, beteg energiáktól és feltöltődik pozitív rezgésekkel, melyek támogatják a benne tartózkodókat. Elősegítik a nyugodt alvást, a gyógyulást, a munkát és egy kellemes légkör megteremtését.

Ezenkívül semlegesítődnek a káros földsugárzások (vízér, Hartmann-sugárzás stb.) és minimalizálhatók az elektromos berendezések keltette előnytelen kisugárzások is.

Tértisztítás során az adott teret le is lehet védeni, hogy ezáltal távol tartsunk minden illetéktelen, nem kívánt személyt és helyette pozitív kisugárzású emberek vonzódjanak a szóban forgó területhez.

Tértisztítást tehát szinte mindenhol érdemes végezni ahol gyakran tartózkodunk, mint például lakásokban, házakban, kertekben, irodákban, üzletekben stb.

Ha úgy érzed tértisztításra lenne szükséged, keress bátran!

Tel.: 06 70 258 4568

Email: info@atlantiszigyogymodok.hu