Szentelések

Mi is a szentelés? Mit érdemes felszentelni?

A szentelés valójában nem más, mint amikor egy tárgyat energetikailag megtisztítunk és isteni energiával töltünk fel.

A szentelés hatására az adott tárgy az isteni energiát kisugározza magából és pozitív rezgésekkel tölti fel a környezetében lévő teret.

Felszentelni igazából bármit lehet. Képeket, személyes tárgyakat és ékszereket gyakran szoktak felszentelni.

Kifejezetten érdemes továbbá otthonunkban szentelt gyertyát tartani. A szentelt gyertya ugyanis lángjával elégeti az adott teremben lévő nem kívánatos rezgéseket és fényével feltölti az általa bevilágított egész teret pozitív, gyógyító energiákkal.

Egy másik érdekes lehetőség az autók felszentelése. Ilyenkor a szentelés hatására az autó energiája igazodik a tulajdonosáéhoz, hogy őt a számára legmegfelelőbb módon tudja szolgálni. Ezáltal csökkenthető a meghibásodások valószínűsége, és növelhető az autó életkora is. Ezen kívül beállítható, hogy optimális működés mellett a lehető legkevesebb üzemanyagot fogyassza és védelmet is kap balesetek, töréskár és lopás ellen.

Lehetséges ezen kívül lakások, házak, kertek, irodák és üzletek felszentelése is. Erről bővebben a ,,tértisztítás” menüpont alatt alatt olvashatsz.

A szentelések nyújtotta egyik legújabb és legkülönlegesebb lehetőség továbbá a gyógyszerek felszentelése.

Ez egy csodálatos ajándék mindazok számára akik ilyen típusú készítményeket szednek. A szentelés következtében ugyanis a gyógyszer gyógyító hatása nem károsul, viszont a szedésével esetlegesen járó nem kívánt mellékhatások minimalizálódnak.

A hozzám elhozott képek, tárgyak és gyógyszerek felszentelését szívesen vállalom és előzetes egyeztetés esetén házhoz is megyek.

Ha bármi kérdésed van keress bátran!

Tel.: 06 70 258 4568

Email: info@atlantiszigyogymodok.hu